Fiat Schiller

Fiat Schiller Márkakereskedés és Márkaszerviz

Legfrissebb híreink

Skoda Yeti Ár

Már rendelhető az új Fiat Panda

A karakteressége mellett a megújult Fiat Panda megőrizte eddigi sikerei kulcsát: egyedi stílus, funkcionalitás és egyszerűség.

Bővebben...

Skoda Superb

Talentumban bővelkedik a Fiat Professional modellkínálata

A Fiat Professional új modellje egy ókori pénzegységről kapta a nevét, amely így közvetlenül utal az érték koncepciójára. Valóban: a típus kategóriaelső hasznos terhelhetőséget kínál kivételesen kompakt méretek és kiemelkedő dinamizmus mellett.

Bővebben...

Használt Opel Astra

Fullback: Életrevaló Munkatárs

A "Munka vadonatúj hőse" tökéletesen megfelel az üzleti felhasználók konkrét elvárásainak, ugyanakkor ha úgy hozza a helyzet, a mindennapi szükségletek kielégítésére is maradéktalanul alkalmas.

Bővebben...

Skoda Fabia

Fiat 500e – spórolós szépség

Annak ellenére, hogy egyelőre csak Oregon és Kalifornia államban forgalmazza a Fiat Chrysler csoport elektromos törpéjét, a Fiat 500e nyolcadik helyen áll az Egyesült Államok tisztán elektromos hajtású autóinak piacán.

Bővebben...

Fiat Tipo vezetés

Praktikum cifrázás nélkül - megérkezett a Fiat Tipo

Budapesten is bemutatkozott a Fiat új családi szedánja, az „Autobest 2016” díjas Tipo, amely bevezető áron már 3,49 millió forinttól rendelhető a márkakereskedésekben. A szedánt nyáron az ötajtós ferdehátú, ősszel pedig a kombi kivitel követi.

Bővebben...