Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 09:00-tól 13:00-ig márkakereskedésünk és 07:30-tól 16:30-ig márkaszervizünk nyitva tart.

Fiat Schiller

500L living

induló ár már 5 515 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Nézze meg bemutató videónkat

Fedezze fel

A teljesen új kategóriát (Magic Purpose Wagon) létrehozó Fiat 500L Living a Fiatt 500 stílusát, városi autók agilitását, a középkategória kompaktságát, az ötajtósok komfortját és felszereltségét, valamint a kombi személygépkocsik terét és univerzális felhasználhatóságát ötvözi.

A harmadik üléssornak köszönhetően a modell saját kategóriájában a legkompaktabb hétüléses (5+2 személy) gépkocsi. Bár 20 cm-el rövidebb min a C kategóriában tartozók kombik, kiemelkedő komfortszintet, teret és szállítási kapacitást biztosít, ezt többek között a 638 literes csomagtér is bizonyítja.

Ezek az új koncepció legfőbb összetevői, amelyek nemcsak a műszaki specifikációból, hanem elsősorban a beltér kihasználhatóságából fakadnak. A tervezők ebben az esetben nem kizárólag a műszaki specifikációból indultak ki, hanem a belső tér kihasználhatóságából.

Belső tér

A Fiat 500L Living belső tere valóban nagyon tágas. Az 500L Living-ben kényelmesen elfér 5+2 utas az akár 638 literes csomagtérben elhelyezett csomagokkal, illetve a belső térben található 22 tároló rekeszben elhelyezett apróbb tárgyakkal együtt.

A szériafelszereltsége ezen felül tartalmazza a Cargo Magic Space rendszert is, melynek segítségével a csomagtér három módon rendezhető és osztható fel.

A Fiat 500L Living sorozat két felszereltségi szintet tartalmaz, mindkét esetben öt vagy hét üléssel, továbbá 19 karosszéria színnel (beleértve a 11 kéttónusos kombinációkat is), a belső tér 6 féle kárpitozását, és 15 különböző típusú könnyűfém kereket. Összesen 282 kombináció kialakítása lehetséges.

Technológia

A Bluetooth, USB és AUX csatlakozós rádiónak köszönhetően biztonságosan telefonálhat vagy hallgathatja kedvenc zenéit. Mindezt a vezetéstől való figyelem elvonása nélkül, amely az 5" érintőképernyő , a kormányon lévő kezelőszervek és a hangvezérlés érdeme

A vezetés szabad és biztonságos: a tempomat tartja a beállított sebességet de ugyanakkor sebességkorlátozó funkciója is van.

A gépkocsi hátulján található parkolókamera panorámaképet szolgáltat a vezető részére a gépkocsi mögötti térről. Amint hátramenetbe kapcsolja járművét, a kép megjelenik a Uconnect rádió érintőképernyőjén.

Biztonság

Az 500 összes verziója alapfelszereltségként hét légzsákot tartalmaz: első légzsákok, oldallégzsákok, függönylégzsákok és térdlégzsák (a vezetőoldalon). A kisebb parkolási balesetektől pedig a parkolóérzékelők védhetik meg.

Az ABS és BAS rendszereken kívül az 500L Living alapfelszerelésébe tartozik az ESP és a visszagurulásgátló (Hill Holder) funkció is. Az ESP a gépkocsi úton tartásában segít dinamikus országúti manőverek során, megfelelő úttartást biztosítva, míg a Hill Holder megkönnyíti az emelkedőn való elindulást.

Az eco: Drive az ön személyi edzője, aki ügyel a környezetre, és figyeli vezetési stílusát. Az 500L Living modellben az eco:Drive életre kel. A kijelzőn azonnal megjelenik az Ön vezetési stílusa, tanácsokkal együtt, hogy min, hogyan javíthat.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 3 + 4?

Keresse munkatársainkat:

Angyal Anett

Információ
Tel.: +36 1 471-7030

Kalamár Norbert

Fiat és Fiat Professional márkavezető
Tel.: +36 1 471-7029

Jónás Viktor

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 471-7034

Rózsa László

Fiat és Fiat Professional értékesítési vezető
Tel.: +36 1 471-7031