Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 09:00-tól 13:00-ig márkakereskedésünk és 07:30-tól 16:30-ig márkaszervizünk nyitva tart.

Fiat Schiller

Fiorino

induló ár már 3 297 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Jelenleg nincs bemutató videó

Fedezze fel

A Fiorino tervezése során fontos szempont volt, hogy egyaránt alkalmas legyen a kis- és nagyvárosi közlekedésre is. Könnyű vele navigálni, parkolni, könnyű a ki- és berakodás - a Fiorino probléma nélkül eljut olyan helyekre is, amelyek más kisáruszállítókkal megközelíthetetlenek.

Visszafogott szélességének (1,71 m) és hosszának (3,86 m) köszönhetően rendkívül könnyen halad előre a forgalomban. A fordulási köre is csupán 9,95 méter. A Fiorino mozgékony, mint egy személyautó, tágas és robusztus mint egy kisteherautó - egyszóval tökéletes munkatárs mind a városközpontban mint a városon kívül.

A karakteres, ám cseppet sem agresszív megjelenésű orr-rész a rövid motorháztetőnek és az azt körbevevő futurisztikus lámpáknak köszönhetően erőt sugároz.

Belső tér

A Fiorino természetesen a kényelemről sem feledkezik meg. A levegős, ergonomikus kialakítású, otthonosan barátságos belső térben még kellemesebbé teszik a vezetést a széles szélvédő és a kényelmes, állítható ülések.

A Fiat Fiorino hátsó ajtaja két 40/60 arányban osztott ajtószárnyból áll, melyek a ki- és berakodás megkönnyítésére 90° illetve 180°-ban nyithatóak (max. szélesség: 1,14 m, max. magasság: 1,06 m). Még kényelmesebbé teszi a rakodást, hogy a raktér padlója csupán 53 cm távolságra van a földtől.

Technológia

A kommunikációs és multimédia berendezések szintén kiemelt szerepet kaptak. Többek között CD-lejátszót és MP3-lejátszót magában foglaló autórádió, melyhez 4 hangszóró és a műszerfalon elhelyezett kijelző tartozik.

Az opcionális felszerelések között megtalálható a hangvezérlésű Bluetooth rendszer, a mobiltelefon-csatlakoztatási lehetőség és külön tartóelem a mobiltelefon részére a műszerfalon.

Biztonság

A Fiorino háromféle felszereltségi szinttel rendelhető: Base, SX és Adventure. Mindegyik változat esetében alapfelszereltség az ABS EBD funkcióval, a vezető oldali légzsák, szervokormány, automatikus fényszóróbeállítás, oldalsó védőcsíkok, színezett ablaküvegek, védőrács, rádió-előkészítés (vezetékek, hangszórók, antenna).

A ki- és berakodás idejére nyújt nagyobb biztonságot az első és a hátsó ajtók külön zárhatósága, így zárt első ajtók mellett is lehetőség van a raktérnél történő munkavégzésre.

ABS EBD funkcióval, hidraulikus szervokormány, első tárcsafékek, 3 pontos biztonsági övelőfeszítővel és - erőhatárolóval, vezető oldali légzsák, valamint zárblokkolási funkció (ekkor az ajtók sem kívülről, sem belülről nem nyithatóak).

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 0 + Négy?

Keresse munkatársainkat:

Angyal Anett

Információ
Tel.: +36 1 471-7030

Kalamár Norbert

Fiat és Fiat Professional márkavezető
Tel.: +36 1 471-7029

Jónás Viktor

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 471-7034

Rózsa László

Fiat és Fiat Professional értékesítési vezető
Tel.: +36 1 471-7031