Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 09:00-tól 13:00-ig márkakereskedésünk és 07:30-tól 16:30-ig márkaszervizünk nyitva tart.

Fiat Schiller

Fullback

induló ár már 6 590 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Nézze meg bemutató videónkat

Fedezze fel

Minden elvárását teljesíti, és még annál is többet. A Fullback a Fiat Professional pickupja, mely kétféle, extra vagy duplakabinos kivitelekben érhető el, valamint kétféle felszereltségi szint közül választhatunk: SX vagy LX. Agilis, sokoldalú és megállíthatatlan. Az új Fullback az Ön ideális munkatársa, hiszen akár 1,85 méteres platóhosszal is több, mint 4 tonnás összterhelhetőséggel bír: akár 3,1 tonna vontatható tömeggel is nem kevesebb, mint 1 tonnás teherbírással. Továbbá, jellegzetes stílusával és alacsony fordulókör sugarával (5,9 méter) az új Fullback a városi használatra is tökéletesen felkészült.

A stílusos megjelenésről a 17 colos könnyűfém felnik mellett a masszív sárvédő szélesítések, az ezüst elemmel díszített motorvédő burkolat, a krómozott tükörházak, valamint a kényelmes fellépő gondoskodik.

Belső tér

A kényelem a munka során is nélkülözhetetlen tényező. Ezért terveztük az új Fullbacket ennyire otthonosra: így még egy egész átdolgozott nap után sem érzi fáradtnak magát benne. Semmit sem bíztunk a véletlenre: ergonómikus üések, kiváló szellőzésű és hangszigelt, tágas beltér várja, valamint jó kilátással rendelkező vezetői pozíció. Tervezésekor a kényelem volt az egyik legfőbb szempont.

Technológiai eszközökkel felvértezve, amilyen a multifunkcionális érintőképernyős rádió navival, Bluetooth kapcsolat, hátsó tolatókamera a könnyebb parkoláshoz, az új Fullback a tökéletes jármű munkához és szabadidőautós célokra egyaránt.

Technológia

Az egyedülálló 4WD Electronic Select gondoskodik a nyomaték kerekek közti megfelelő elosztásáról és a segítségével választható a kettő- vagy négykerékhajtás.

A Fullback modellek számos olyan technikai elemet tartalmaznak, amelyek kényelmes és biztonságos vezethetőséget tesznek lehetővé: automata klímaberendezés, multifunkcionális érintőképernyős rádió, Bluetooth kapcsolat, bőr multikormány éppúgy része a csomagnak, mint a sebességhatárolóval kiegészített tempomat.

Biztonság

Az új Fullback kiváló úttartását a legmodernebb elektronikus stabilitási rendszerek biztosítják, mint például az elektronikus fékerő elosztó funkcióval (EBD) ellátott ABS és ESC.

A vezető és az utasok biztonságáért nem kevesebb, mint 7 db légzsák felel, a tolatókamera képe a rádión jelenik meg, míg az eső- és sötétedésérzékelő biztosítja a kiváló láthatóságot minden körülmény mellett.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Négy + 5?

Keresse munkatársainkat:

Angyal Anett

Információ
Tel.: +36 1 471-7030

Kalamár Norbert

Fiat és Fiat Professional márkavezető
Tel.: +36 1 471-7029

Jónás Viktor

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 471-7034

Rózsa László

Fiat és Fiat Professional értékesítési vezető
Tel.: +36 1 471-7031