Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 09:00-tól 13:00-ig márkakereskedésünk és 07:30-tól 16:30-ig márkaszervizünk nyitva tart.

Fiat Schiller

Panda

induló ár már 3 040 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Nézze meg bemutató videónkat

Fedezze fel

A külsőt összetéveszthetetlen olasz stílus jellemzi, a letisztult vonalak vonzó, szolid és stabil megjelenést biztosítanak. Az új Panda: simply more - egyszerűen több.

A második generációs Panda számos sajátosságát újratervezték, mint a függőleges hátsó lámpatesteket, amelyek megszakítás nélkül olvadnak be a karosszériába. A sima, lekerekített formák megtalálhatóak a lökhárítókon, oldalsó paneleken, amelyek terepjárós megjelenést kölcsönöznek.

Jól ismert, hogy a Fiat Panda egyik erős oldala mindig a rugalmasság volt, amelyről az osztott és csúszthatható hátsó ülések vagy az utasülés asztallá lehajtható támlája is bizonyítanak.

Belső tér

Az új műszerfal nagy rakodóhelyeket tartalmazó, praktikus, többfunkciós tárolóként lett megtervezve az utas előtt, a Panda első generációjára hajazva. Ez a tároló színes keretbe van foglalva, amely összekapcsolja a kormányt, a rádiót és a fő kezelőszerveket, a szellőzőnyílásokat és az utas légzsákját is.

A csomagtér kapacitása eléri a 225 litert rögzített hátsóülések esetén, és 260 litert csúsztathó hátsó ülések esetén. A rakodótér hossza 16 centiméterrel nőtt, míg az ülések lehajtásával a teljes kapacitása eléri a 870 litert.

A Panda összes modellje alapfelszerelésében tartalmazza a a Dualdrive szervokormányt, amelynél két üzemmód közül választhatunk. Az első a vezető és az autó közötti szorosabb kapcsolatot, gyorsabb és pontosabb kormányozhatóságot biztosít, ezért városon kívüli közlekedésre kiválóan alkalmas. A második üzemmód a City gomb megnyomásával választható, városi közlekedés és parkolás esetén ideális.

Technológia

A lekerekített design is hozzájárult az aerodinamikai hatékonyság javításához. A. 0,32-as Cx légellenállási koefficiens a kategóriájában igen alacsony érték.

A Blue&Me biztonságos kommunikációt és szórakoztató utazást biztosít a Fiat és a Microsoft együttműködésének eredményeként. A hangutasításoknak köszönhetően a Bluetooth segítségével csatlakoztatott telefonját könnyen kezelheti, anélkül, hogy a kormányól levenné a kezét.

Ha útnak indul a Blue&Me TomTom 2 LIVE navigációval, korlátlanul szabadnak érzi majd magát. A navigáció kijelzőjének megérintésével vagy hangutasítással Bluetooth technológián keresztül irányíhatja mobiltelefonját, gyorsabban célba érhet vagy hallgathatja kedvenc zenéjét.

Biztonság

A Panda vigyáz önre: már a POP felszereltségtől a Panda gyárilag 4 légzsákkal, aktív fejtámlákkal (első fejtámlák gerincsérülés elleni védőrendszerrel) és hátsó ISOFIX rögzítőpontokkal rendelkezik.

A választható extrák keretében rendelkezésre áll az ESP elektronikus stabilizáló program visszagurulásgátlóval, amely megkönnyíti megkönnyíti az emelkedőn való elindulást.

Emellett elérhető a városi közlekedésben az apróbb ütközéseket megakadályozó LSCM rendszerrel is, mely az autó előtti utat pásztázva és szükség esetén automatikusan fékezve képes megelőzni a koccanásokat.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi 7 + 4?

Keresse munkatársainkat:

Angyal Anett

Információ
Tel.: +36 1 471-7030

Kalamár Norbert

Fiat és Fiat Professional márkavezető
Tel.: +36 1 471-7029

Jónás Viktor

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 471-7034

Rózsa László

Fiat és Fiat Professional értékesítési vezető
Tel.: +36 1 471-7031