Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 09:00-tól 13:00-ig márkakereskedésünk és 07:30-tól 16:30-ig márkaszervizünk nyitva tart.

Fiat Schiller

Panda Van

induló ár már 2 354 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Jelenleg nincs bemutató videó

Fedezze fel

A városi áruszállítási feladatok kielégítésére született meg az új Panda Van. A Fiat Professional újdonsága a személyautókhoz mérhető menettulajdonságokat, vezethetőséget és kényelmet kiemelkedő hasznos terhelhetőséggel és egyszerű rakodóhatósággal kombinálja, és mindezt a kishaszongépjárművektől megszokott megbízhatósággal és alacsony üzemeltetési költségekkel egészíti ki.

Az új Panda Van modern, jellegzetes formaterve a dinamizmust és a kompakt méreteket a munkagépekre jellemző masszív, robusztus kiállással társítja. A jármű kompakt külméreteinek (3,65 m hosszú, 1,64 m széles és 1,55 m magas) köszönhetően a legszűkebb belvárosi utcákban is könnyedén elboldogul, amiben csupán 9,3 méteres fordulóköre is segíti.

Az új 'Van' logó a termékcsalád legfontosabb értékeit foglalja össze, a 'letisztult és egyszerű' embléma eredeti, szimmetrikus dizájnjával 'praktikumot és sokoldalúságot' fejez ki. Ez az apró grafikai elem a formatervezés azon képességét mutatja be, hogy a 'hasznos dolgokat vonzóvá tegye', ami a Fiat Professional teljes modellpalettáján tetten érhető.

Belső tér

Kompakt külső méretei dacára az új Panda tágas, ésszerűen kialakított raktérrel büszkélkedhet. Ennek térfogata hozzávetőlegesen 1 köbméter (a kétszemélyes kivitel esetében), míg a raktér legnagyobb belső hosszúsága meghaladhatja az 1,1 métert, kihasználva az innovatív, új 'easy floor' platformban rejlő lehetőségeket.

Az újszerű raktér kialakítás másik fontos jellemzője maga a padló szerkezete: a méhsejt konstrukciójú műanyag padló tartósabb, ellenállóbb és jobb hangszigetelést biztosít, mint a korábbi megoldások, továbbá kisebb tömegű és jobban kíméli a környezetet.

Végezetül - kishaszongépjármű karakterét kihangsúlyozandó - az új Panda Van robusztus válaszfallal különíti el egymástól az utasokat és a rakteret, megelőzve a rakomány behatolását az utastérbe. Ezeken felül négy masszív lekötő gyűrű segíti a rakomány biztonságos rögzítését.

Technológia

Az új Panda Van egyet jelent a 'hatékonysággal és termelékenységgel', amely az ügyfelek szempontjából mindenekelőtt a kedvező üzemben tartási költségben (alacsony üzemanyag-fogyasztás, hosszú szervizintervallum és kedvező javítási költségek), továbbá kiemelkedő rugalmasságban és kis fordulatszámról is jó gyorsítóképességben nyilvánul meg, akár teljes terhelés mellett is.

Az ötfokozatú kézi sebességváltóval társított turbódízel erőforrás legnagyobb teljesítménye 75 LE (55 kW 4000/perc fordulatszámon), maximális forgatónyomatéka 190 Nm 1500/percnél, a végsebesség igen kiváló 168 km/óra.

Az új Panda robusztus, kipróbált futómű-konfigurációra épül: az elöl alkalmazott MacPherson rugóstagok és a hátsó csatolt lengőkarok kiváló menetdinamikai képességeket és kiemelkedő úttartást szavatolnak. A Van kivitel esetében alkalmazott, egyedi futóműhangolás elöl 855 kg, hátul 780 kg maximális tengelyterhelést tesz lehetővé.

Biztonság

A biztonság terén ugyancsak a kategória élvonalában teljesít az új Panda Van. Erről tanúskodik a modell gazdag biztonsági alapfelszerelése, amely a fejlett, blokkolásgátlóval (ABS) és vészfékrásegítéssel (BAS) felszerelt fékrendszeren túl négy légzsákot (elülső és oldallégzsákok), továbbá előfeszítővel és erőhatárolóval felszerelt első biztonsági öveket tartalmaz.

Mindezeken túl, piactól és kiviteltől függően opcióként vagy alapfelszerelésként elérhető az ESP menetstabilizáló elektronikai rendszer. Az ehhez tartozó dombsegéd (visszagurulás-gátló) rendszer a fékpedál felengedését követően mintegy két másodpercen át fenntartja a féknyomást, ezzel megkönnyítve a vezetőnek a meredek emelkedőkön történő elindulást.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Kilenc + Nyolc?

Keresse munkatársainkat:

Angyal Anett

Információ
Tel.: +36 1 471-7030

Kalamár Norbert

Fiat és Fiat Professional márkavezető
Tel.: +36 1 471-7029

Jónás Viktor

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 471-7034

Rózsa László

Fiat és Fiat Professional értékesítési vezető
Tel.: +36 1 471-7031