Flottakezelés


Flottafinanszírozás, autópark kezelés, tartós bérlet

Schiller flottakezelés, tartós bérlet

A Bér-Elek Flotta és Autópark Kezelő Kft. személy- és haszongépjárművek tartós bérletével és flottakezelésével foglalkozik, a Schiller Autó Családdal (értékesítés, szerviz: Schiller Opel, Toyota Schiller, Škoda Schiller, Fiat Schiller, Schiller Használtautó, Schiller Karambolos Centrum) együttműködve.

Működésünket 2007-ben kezdtük el tapasztalt szakembergárdával. Ügyfélkörünket alapvetően jól prosperáló kis- és középvállalkozások képezik, de akár az 1-1 autós cégek és a nagyobb flottával rendelkező multinacionális vállalatok is megtalálhatók nálunk.

A Bér-Elek Flotta és Autópark Kezelő Kft. profiljába tartozik - a tartós bérlet, flottakezelés mellett - a klasszikus autóbérlés is, Magyarországon és Ausztriában. Vállalati filozófiánk a minőségi szolgáltatás. Alapvető célunk az ügyfelek cégautó igényének kielégítése, bármely, a gépjármű használatához kapcsolódó probléma megoldása.

 

Tartós bérlet, operatív lízing

Tartós bérlet, operatív lízing

Új gépjármű(vek)re van szüksége, de rendelkezésre álló forrásait nem szeretné járműparkba fektetni? Az operatív lízinggel költségkímélő, transzparens megoldást kínálunk a flotta finanszírozására és kezelésére.
 

Komplex flottakezelés

Flotta fenntartás

Márkafüggetlen flottakezelőként, bérautós szolgáltatására alapozva teljes körű autópark kezelést végzünk, amely magába foglalja a finanszírozást, a biztosítást és az ún. full-service szolgáltatást is.
 


Pegazus díj

Pegazus dj

Cégünk 2011-ben elnyerte a Pegazus Díjat, Magyarország legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozásainak rangos elismerését!
 

Gumiátalány

Gumi szerviz partnerünk

Gumiátalányos partnereink az Abroncs Kereskedőház Kft. online felületén keresztül jelentkezhetnek be gumiszervizre.
 

Baleset esetén

Baleset esetére

Hasznos információk a tudnivalókról belföldön és külföldön - ha már megtörtént a baj.
 

Partnernet

Schiller flotta partnereinknek

Intézze flottaszámláit kényelmesen, csak egy pár kattintással!