Hírek

Bővebben
Skoda

Mérföldkőhöz érkezett a ŠKODA AUTO – 20 millió legyártott gépkocsi

Kvasiny gyárában legördült a szerelőszalagról a ŠKODA AUTO húszmilliomodik gépkocsija. A jubileumi példány egy ŠKODA KAROQ. A gyártás jelentős mérföldköve egyértelműen igazolja a ŠKODA AUTO modelloffenzívájának sikerét. A vállalat különösen a Volkswagen-csoport 1991-es belépése óta produkált példaszerű fejlődést.

Bővebben
Toyota

TÖRTÉNELMI DÖNTÉS A TOYOTÁTÓL: A VILÁGELSŐ AUTÓGYÁRTÓ AMERIKÁBAN IS MEGKEZDI A HIBRIDEK GYÁRTÁSÁT

A világ legzöldebbnek és leginnovatívabbnak tartott autógyártója, a környezetbarát hibrid modelljeiről ismert Toyota 373,8 millió dollárt ruház be amerikai üzemeibe az Indiana államban készülő Highlander Hybrid gyártásának támogatására. Ezzel a világ vezető prémium hibrid autómárkáját, a Lexust is jelző japán autógyártó most először gyárt majd hibrid hajtásláncokat az Egyesült Államokban.

Bővebben
Toyota

BRUTÁLIS VIDEÓVAL LŐTT KI AZ ŰRBE A TOYOTA

Felejtse el az óriásplakátokat és trükkös televíziós reklámokat: a Toyota sokkal nagyobb, sokkal merészebb felületen kívánta népszerűsíteni a legendás GT86 kupé kiemelkedő vezethetőségét. Olyan üzenetet kívánt küldeni, amely akár a világűrből is látható.

Bővebben
Skoda

ŠKODA FAVORIT: harminc éve lépett a siker útjára

Harminc évvel ezelőtt egy új korszak kapuján lépett be a ŠKODA a modern, ferde hátú FAVORIT bemutatásával. Az 1987. szeptember 16-án, a brnói Nemzetközi Gépipari Vásáron tartott premier fordulópont volt a nagy hagyományokkal rendelkező cseh vállalat számára. Korszerű formatervével és orrmotor-fronthajtás kombinációjával a ŠKODA FAVORIT a kategóriájában felvette a versenyt nyugati vetélytársaival. Az agilis, kompakt modell a raliversenyeken is remekelt.

Bővebben
Opel

Akcióba lendül az atletikus, kalandkereső Grandland X

Dinamikus kompakt SUV, egy virágzó piacraTetszetős és tágas, sportos arányokkal és sok férőhellyelBármilyen talajon jól fogja az utat az IntelliGripVezetését modern asszisztensrendszerek teszik biztonságossáErős és takarékos hajtóművek gondoskodnak az élénk autózásrólKiváló ár-érték arány, szériában járó csúcstechnikával és komforttalCsaládfőként ez a harmadik X-es Opel, a Mokka X és a Crossland X után

Bővebben
Skoda

Kínai kormánydelegáció látogatta meg a ŠKODA AUTO gyárát és múzeumát Mladá Boleslavban

Múlt hétfőn a ŠKODA AUTO vendége volt Miao Vej, Kína ipari és információtechnológiai minisztere. A ŠKODA szándéka, hogy erősítse pozícióját legfontosabb önálló piacán, Kínában, a márka "Stratégia 2025" programja keretében. A cseh autógyártó az elektromobilitást és a digitalizációt a cég központi fejlesztési területeiként jelölte meg, és folyamatosan korszerűsíti üzemét az Ipar 4.0, a "negyedik ipari forradalom" alapelveinek szellemében.

Bővebben
Opel

Új vezérigazgató az Opel Southeast Europe élén

Dr. Enrico De Lorenzi az Opel Spanyolország vezérigazgatói székét cserélte a budaörsireAz Opel Southeast Europe Kft. (OSE) 21 országban felel az értékesítésértAz OSE-hez tartozó térségben a legjelentősebb piac a gyártási háttérrel is rendelkező Magyarország

Bővebben
Toyota

MEGVANNAK A TOYOTA ÁLOMAUTÓ RAJZVERSENYÉNEK VILÁGSZINTŰ DÍJAZOTTJAI

Idén, immár tizenegyedik alkalommal hirdette meg a Toyota világszerte a gyerekek számára a Toyota Álomautó rajzversenyt (hét éve már magyar gyermekek is rendszeresen részt vesznek a megmérettetésen): a felhívás arra ösztönözte a gyerekeket, hogy rajzolják le, milyennek képzelik el egy szebb jövő autóit. Azzal, hogy megalkották az elkövetkező évek álomautóit, a kis művészek ráérezhettek annak örömére és fontosságára, hogy megfogalmazzák álmaikat.

Bővebben
Toyota

MEG VAN MELY STARTUPOKAT TÁMOGATJA A TOYOTA A KÖVETKEZŐ IDŐSZAKBAN

A világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártójának tartott, a Lexus prémium márkát is jegyző Toyota kiválasztotta a TOYOTA NEXT nyílt innovációs program keretében támogatásra kerülő öt vállalatot: a Caulis Inc., a giftee Inc., a Sharenori Inc., a Nightley Inc. és az Ateam Inc. működik majd együtt a Toyotával és részesül támogatásban a program keretében.

Bővebben
Toyota

A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA

A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generációjának leleplezése mellett a világ pickup-piacát ötven éve magabiztosan uraló Hilux globális sikerének is emléket állít: az egyedi külső és belső dizájn elemekkel ellátott Hilux 'Invictible 50' (Győzhetetlen ötvenes) bemutatóautó büszkén hirdeti a világhódító pickup dominanciáját, miközben rávilágít a vásárlók kettős elvárásaira is a modellel szemben. Talán egyetlen más Toyota modellnek sem kell ugyanis olyan elképesztően kemény körülmények között helyt állnia, mint a Land Cruisernek és a Hiluxnak, miközben a vásárlók ezzel egyidejűleg egészen személyautós komfortot és trendi külsőt várnak el tőlük – az értékesítési darabszámok pedig azt mutatják, hogy a két japán legenda ezeknek a felfokozott várakozásoknak is sikerrel megfelel.