Schiller Karambolos Centrum

A Schiller KARAMBOLOS Centrumunk, 2003. januárjában kezdte meg a működését, és jelenleg Közép-Európa egyik legmodernebb és legnagyobb javító műhelye, amelyben teljes körű szolgáltatásokat tudunk nyújtani ügyfeleinknek. Célunk az ügyfelek minél gyorsabb kiszolgálása, a lehető legjobb minőségben. Teljes körű ügyintézés a kárfelvételtől a javításon át a kárrendezésig! Ügyfelünk meghatalmazása alapján kollégáink mind a biztosító társaság, mind a finanszírozó pénzintézet felé elvégzik a szükséges teendőket, így ügyfelünknek nincs más dolga, mint átvennie a megjavított gépkocsit. Korszerű berendezéseink, gépeink és kollégáink több évtizedes tapasztalata garancia a minőségi munkára.

  Jelentkezzen be szervizünkbe!

  Jöjjön el hozzánk!

1046 Budapest, Fóti út 143.
Tel.: 2-72-72-00
Fax.: 2-72-72-31
karambolos@schiller.hu

Karambol esetén a következő szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink részére:

  • Teljes körű kárügyintézés a kárfelvételtől a javításon át a kárrendezésig
  • Sérült gépkocsi szállítása
  • Banki meghatalmazások beszerzése a javításhoz
  • Csereautó szolgáltatás a biztosítón keresztül is
  • Biztosítós javítások mellett fizető karambolos javítások
  • Autó szervizelés több mint 20 év tapasztalatával
  • Márkafüggetlen műszaki vizsgáztatás
  • 3-4 nap átfutási idő

Kényelmes körülmények között segítünk Önnek a biztosítási papírok kitöltésében, a biztosító társasággal kapcsolatos teendőkben. Mintha megint új autót vásárolna, olyan kényelemben és kiszolgálásban részesítjük!

Légkondicionált ügyfélvárónkban, egy pohár frissítő ital társaságában várakozhat, ill. internetezhet. Rutinos, bevált szakemberekből álló csapatunk várja Önt!

Szerződött partnereink: MKB Altalános Biztosító Zrt, K&H Biztosító Zrt, Wáberer biztosító Zrt, KÖBE, Generali Biztosító, Genertel Biztosító Zrt, Interiura Magyarország Kft, Allianz Hungária Biztosító Zrt, Signal Biztosító Zrt, Coris Biztosító, Aegon Magyarország Biztosító Zrt, Union Biztosító Zrt, Uniqa Biztosító Zrt, Marsh Kft, Porsche Biztosító, Avus Budapest Kft, Groupama Biztosító Zrt, Magyar Posta Biztosító Zrt.

Karosszéria javítás

Fő profilunk a karambolos, törött, sérült járművek karosszériájának professzionális, precíz javítása típustól függetlenül, és az ezzel kapcsolatos teljeskörű ügyintézés (a káreseménytől a használatba vételig). Típustól függetlenül vállalunk teljes körű karosszéria lakatos és fényező munkát, gyári, utángyártott vagy bontott alkatrészekkel, illetve – ha megoldható – a sérült karosszéria elem cseréje nélkül is újjá varázsoljuk autóját. A sérült, megkarcolt, lepattogzott, UV napsugárzás miatt mattá vált fényezést és a karosszéria sérüléseit visszaállítjuk a gyári állapotra.

Bővebben...

Karosszéria fényezés

Az autófényezéshez használt kiváló festékek és a Blowtherm hőkamrás fényezőfülkék garantálja a tökéletes minőséget és a rövid munkaidőt. Az apróbb sérülések fényezését, valamint a teljes autó, a motor és a felnik fényezését is vállaljuk.

A fényezés a javítási folyamat egyik legfontosabb, legkényesebb és leglátványosabb része, eredménye mindenki számára látható, ezért óriási tapasztalat és gyakorlat szükséges hozzá. Számítógépes színkeveréssel és a legmodernebb festékekkel és technológiával dolgozunk, mely biztosítja a tökéletes gyári fényezés minőségét.

Horpadás javítás

A horpadásokat legtöbb esetben baleseti sérülés, ajtórányitás, jégkár, gesztenye vagy dióhullás okozza. A horpadásjavítást személyes felmérés előzi meg, melynek során szakembereink megállapítják a javításhoz szükséges technológiát és időt. Az autón keletkezett horpadások javítása kivitelezhető akár fényezés nélkül is, nyomtalanul eltüntetve.

Felni felújítás

A felnik sérülésének leggyakoribb okai a sózott utak, a kátyúk és az útpadkák okozta sérülések, deformálódások; valamint – főleg lemezfelnik esetén – a rozsdásodás. Professzionális technológiával javítjuk felnieit, felújítás előtt kérjen személyes felmérést, hogy pontosan meg tudjuk állapítani a szükséges javítási folyamatot és költséget.