Rólunk

Schiller Autó Család

A Schiller Autó Család 1980-ban alapított hazai családi vállalkozás, mely új és használt autó értékesítéssel, szervizeléssel, bérbeadással foglalkozik. 

Habár az évtizedek folyamán a vállalkozás cégcsoporttá nőtte ki magát – és sorra jelentek meg Észak-Pesten az új Schiller telephelyek – a Schiller csoport továbbra is családi vállalkozásként működik. Ennek szellemében kiemelt figyelmet fordítunk szolgáltatásaink magas minőségére, szakembereink rendszeres képzésére, illetve vevőink hosszú távú elégedettségére.

Az új autók piacán ma már négy márkával vagyunk jelen: az Opel és Toyota valamint a Skoda mellett a Fiat személyautók és haszonjárművek is a Schiller Autó Családhoz tartoznak. A márkafüggetlen használt autó üzletágunk pedig széles palettán kínál garanciális használt személyautókat és haszonjárműveket.

Természetesen minden márkakereskedésünk mögött megbízható szerviz áll, sőt az újpalotai Skoda márkakereskedésünk Volkswagen márkaszerviz-joggal is rendelkezik. Az M3-as autópálya bevezető szakaszánál lévő Schiller M3 Haszonjármű Központ az új és használt haszonjárművek értékesítése és bérbeadása mellett teljes körű karbantartó-javító munkát végez.

A Fóti út 143. alatti márkafüggetlen Schiller Karambolos Centrumban kiválóan felszerelt karosszérialakatos- és fényezőműhely illetve autószerviz várja az ügyfeleket.

Szolgáltatásainak palettáját a 24 órás Non-Stop Autómentő szolgálat, a szerviz csereautó biztosítás, a személyautók és haszonjárművek rövid- és hosszú távú bérbeadása és lízingmegoldásai, valamint a Rent-a-Car autókölcsönző szolgáltatás teszi teljessé.

A Schiller Autó Család valamennyi tagjának célja, hogy ügyfeleinknek örömtelivé tegyük az autóvásárlás nagyszerű pillanatát, illetve megkönnyítsük az újdonsült „családtag” karbantartását és szervizelését.