Digitális Škoda szervizfüzet

Skoda akció

A hagyományos szervizfüzeteket a 2013. 45. héten és az ezt követően gyártott valamennyi ŠKODA gépkocsi esetében felváltja az ún. Digitális Szervizfüzet. A szervizfüzet így az eddig ismert formájában teljesen megszűnik.

A gépkocsi mindenkor esedékes karbantartási technológiája alapján készült szervizigazolásokat a gyártó által előírt, esedékes szervizek alkalmával a ŠKODA márkaszerviz munkatársai nyomtatják ki és helyezik el a fedélzeti irodalom erre a célra szolgáló mappájában. A korábbi szervizfüzetek többi tartalmi eleme pedig a ŠKODA gépkocsik kezelési útmutatóiban lesz fellelhető a jövőben.

A ŠKODA Digitális Szervizfüzet az alábbi előnyöket hordozza az Ön számára:

  • Nagyfokú védettség a hamisítások és a manipulációk ellen.
  • Összes végrehajtott szervizmunka átlátható nyilvántartása.
  • Kényelmes védelem elvesztés vagy szennyeződés esetén - az Ön ŠKODA márkaszervizében bármikor megkaphatja a teljes karbantartás-igazolást a kívánt nyelven.
  • Gördülékeny szervizváltás a rendszer világszerte történő alkalmazásának és a járműtörténet elérhetőségének köszönhetően.
  • Biztonság használt járművek vételekor és eladásakor az adatbankban tárolt teljes körű járműaktáknak köszönhetően.
  • Ön a komplett-igazolást akár e-mailben is megkaphatja.
  • Garanciaigény esetén egyszerű igazolhatóság.

Felhívjuk figyelmét, hogy a ŠKODA Digitális Szervizfüzet kizárólag a fentebb megadott gépkocsik esetén áll rendelkezésre, a korábban gyártott gépkocsik esetében továbbra is a hagyományos módon, a szervizfüzet erre a célra szolgáló részében igazolják az Ön ŠKODA márkaszervizének munkatársai az elvégzett munkálatokat. A karbantartás-igazolás nyomtatása ezen gépkocsiknál kiegészítőleg sem áll rendelkezésre.