Finanszírozás

Finanszírozás

Zárt végű pénzügyi lízing

TÁJÉKOZTATÓ

A ŠKODA pénzügyi partnerének, a Porsche Banknak köszönhetően márkánk ügyfelei forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing konstrukció keretében most könnyen, egy induló összeg kifizetésével ŠKODA használókká válhatnak. Ennek a finanszírozási formának igénybevételekor a Porsche Bank az Ön megbízásából megvásárolja a konfigurátorban összeállított gépjárművet a kiválasztott márkakereskedőtől, majd kiállítja a számlát az első lízingdíjról, és Ön már be is ülhet új Škodájába.

FELTÉTELEK

A vásárolt autó teljes nettó értékére vonatkozó ÁFA-t az autó használójának a gépjármű átvételekor kell megfizetnie.
A gépjármű a futamidő végéig a Porsche Bank tulajdonában marad, de a törzskönyvben üzembentartóként már Ön szerepel.

SIMPLY CLEVER ELŐNYÖK

 • Nem csak vállalkozások, hanem magánszemélyek is élhetnek a banki finanszírozás lehetőségével
 • Ha a szívéhez nőtt Škodája, akkor a futamidő végén könnyen az autó tulajdonosává válhat, de ha szeretne váltani, akkor ezt is rugalmasan megteheti.
 • Ha vállalkozása vásárolja az autót, akkor jogosult az értékcsökkenés, illetve a lízingdíj kamatjainak elszámolására.
 • A zárt végű pénzügyi lízing akár használt gépjárművekre is igénybe vehető.
  Egyedi akciónk keretében, változó forint alapú finanszírozás esetében ügyfeleink most mindössze 2,5%-os THM-mel juthatnak hozzá autójukhoz.

Nyílt végű pénzügyi lízing

TÁJÉKOZTATÓ

A leendő ŠKODA ügyfelek minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében a Porsche Pénzügyi Csoport felvette kínálatába a nyílt végű pénzügyi lízing konstrukciót.

FELTÉTELEK

Ezt a finanszírozási formát társas vállalkozások, egyéb gazdálkodó szervezetek, vagy egyéni vállalkozók vehetik igénybe, olyanok, akik érvényes magyarországi vállalkozói igazolvánnyal rendelkeznek. A konstrukció keretében a Porsche Bank az Ön megbízásából megvásárolja a konfigurátorban összeállított gépjárművet a kiválasztott márkakereskedőtől, majd kiállítja a számlát az első lízingdíjról, és Ön már be is ülhet új Škodájába.

SIMPLY CLEVER ELŐNYÖK

 • Ha nem szívesen válna meg cégautójától, akkor a futamidő végén könnyen az autó tulajdonosává válhat. Élhet vételi jogával, és a futamidő végén a maradványérték megfizetésével megvásárolhatja Škodáját.
 • A lízingdíjak általános forgalmi adója az esetek nagy többségében visszaigényelhető, így az ÁFA után nem kell kamatot fizetni.
 • A kamatszámítás alapja az autó nettó ára, így a futamidő alatt fizetendő kamat kevesebb, mint a hasonló ütemezésű zárt végű lízing esetében.
 • Az ÁFA részletekben kerül megfizetésre, így kisebb befektetéssel is hozzájuthat cégautójához.
 • A futamidő kezdetekor mindössze a tulajdonszerzési illeték negyedét kell megfizetni.

Operatív lízing

TÁJÉKOZTATÓ

Külön gondolunk céges ügyfeleink egyedi igényeire, és a Porsche Lízinggel szoros együttműködésben flottakezeléssel kombinált finanszírozási konstrukciót kínálunk, hogy vevőinknek valóban csak az üzletükkel kelljen foglakozniuk. Operatív lízing konstrukciónk keretében vállalkozása csupán határozott időre bérbe veszi az igényeiknek leginkább megfelelő autót, de az ezzel kapcsolatos ügyintézéssel kapcsolatos nehézségek, vagy például a kockázatok már a Porsche Lízinget terhelik.

FELTÉTELEK

A kiválasztott modell a Porsche Lízing tulajdona és bérleti idő után is az marad, de vállalkozása a szerződésben rögzített, fix bérleti díj megfizetésével jogot kap annak használatára.

SIMPLY CLEVER ELŐNYÖK

 • A konstrukció igénybevételével, a költségek és a kockázatok csökkenek, a hatékonyság és a likviditás nő.
 • A havi bérleti díj és üzemeltetési költség a teljes futamidő alatt fix, tervezhető költséggé válik.
 • Opcionálisan igénybe vehető flottaszolgáltatásaink, úgy mint a Porsche biztosítás, a karbantartás, a gumi-, csereautó szolgáltatás, az üzemanyagkártya, a flottaelemzés vagy a Porsche Lízing Assistance bármikor a rendelkezésére állnak.
 • Lekerülnek válláról a cégautóval kapcsolatos ügyintézés költségei és így valóban csak a vállalkozásával tud foglalkozni.