Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 09:00-tól 13:00-ig márkakereskedésünk és 07:30-tól 16:30-ig márkaszervizünk nyitva tart.

Fiat Schiller

Qubo

induló ár már 3 735 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Nézze meg bemutató videónkat

Fedezze fel

A Fiat Qubo elölről nézve hatalmas és feltűnő, oldalsó részét azonban visszafogott vonalvezetés jellemzi. Az autó hátsó része is nagyszerű és innovatív, amely szilárd alapokon áll, de mégis eredeti és megalkuvást nem ismerő megoldásokat kínál.

A külső méretei - 3,959 m a hosszúsága, 1, 735 m a magassága és 1,716 m a szélessége, a fordulási átmérője pedig 10 m-nél kisebb. Mindezek igazi vezetési élményt kínálnak a városi és távolsági közlekedésben.

A szembeötlő jegyek közé tartozik az új kialakítású, 'kazettás' megjelenésű nagy hátsó ajtó, a magasan elhelyezett így jól védett, stílusos első és hátsó lámpák és a beszállást megkönnyítő hátsó tolóajtók.

Belső tér

A Qubo rengeteg helyet, maximális kényelmet biztosít, amelyben boldognak és gondtalannak érezheti magát. Magasan elhelyezett vezetőülés, világos belső tér és jó rálátás az útra. Egyszerű, funkcionális műszerfal, minden kezelőszerv és műszer - a sebességváltó kart is beleértve - könnyen elérhető. A kesztyűtartó ideális laptopok tárolásához, de számos más tágas rekeszt is talál minden egyéb tárolására.

A belső tere valóban hatalmas szabad teret biztosít, ami az összecsukható, előrehajtható hátsó üléseknek köszönhetően a belső tér kívánság szerint alakítható, a normál 330 literestől akár 2500 literig bővíthető az ülések kivételével. Ha ez sem elég, praktikus megoldások közül választhat, mint például a szörf, kerékpártartók, amelyekkel hobbijainak hódolhat.

Technológia

A Blue&Me rendszer megkkönnyíti az életet a Fiat Qubo fedélzetén, melynek segítségével telefonálhat, meghallgathatja beérkező üzeneteit, csatlakoztathatja média lejátszóját és utazás közben zenét hallgathat, anélkül, hogy szemét le kellene vennie az útról.

A kivételesen sokoldalú Qubo elérhető Trekking változatban is. A speciális lökhárítóval rendelkező és 10 mm-el megemelt hasmagasságú Qubo Trekking-et azoknak szántuk, akik imádják a természetet. A Qubo Trekking rossz útviszonyok közti továbbhaladását ugyanis a Traction+ rendszer segíti, amely az önzáró differenciálmű funkcióját tölti be úgy, hogy a rosszabb tapadású kereket lefékezi, lehetővé téve így a hajtóerő átirányítását a másik, jobban tapadó kerékre.

Biztonság

A Fiat Qubo-t könnyű vezetni. Valamennyi kezelőszerv kéznél van, a műszerezettség optimális. Az utazás örömét kétféle váltó biztosítja: a manuális öt fokozatú és a Dualogic automata hat fokozatú sebességváltók.

A Fiat Qubo felépítése és felszerelése a maximális biztonságot szolgálja. Az autó orrát körbeölelő masszív első lökhárító a legsérülékenyebb alkatrészeknek - a fényszóróknak, motorháztetőnek és a hűtőrácsnak is - kiváló védelmet biztosít, különösen alacsony sebesség melletti ütközésnél.

Az első és oldalsó légzsákok, a hátsó fejtámlák és a hárompontos, erőfeszítővel és erőhatárolóval ellátott biztonsági övek intelligens megoldásainak köszönhetően testfelépítéstől, testhelyzettől és ülésbeállítástól függetlenül teljes körű védelmet nyújtanak az utasoknak.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Négy + Hét?

Keresse munkatársainkat:

Angyal Anett

Információ
Tel.: +36 1 471-7030

Kalamár Norbert

Fiat és Fiat Professional márkavezető
Tel.: +36 1 471-7029

Jónás Viktor

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 471-7034

Rózsa László

Fiat és Fiat Professional értékesítési vezető
Tel.: +36 1 471-7031