Tisztelt Látogatóink!

2018. április 21.-én 09:00-tól 13:00-ig márkakereskedésünk és 07:30-tól 16:30-ig márkaszervizünk nyitva tart.

Fiat Schiller

Tipo - Szedán

induló ár már 3 755 000 Ft-tól

Katalógus

Lapozzon bele a katalógusba!

Árlista

Nézze meg a legfrissebb árlistánkat!

Videó

Nézze meg bemutató videónkat

Fedezze fel

Teljes felszereltség. Még több hely Önnek és családjának. Kategória első kényelem megfizethető áron. Ez a Tipo logika.

Kimagasló üzemanyag hatékonyság kategóriája egyik legalacsonyabb légellenállási együtthatójának köszönhetően.

A vezetési kényelem és a megfelelő méret találkozása. A belteret úgy tervezték, hogy mindenki számára teljes, technológiailag fejlett és mindenekelőtt kényelmes tér álljon rendelkezésre.

Belső tér

A vezetési kényelem és a megfelelő méret találkozása. A belteret úgy tervezték, hogy mindenki számára teljes, technológiailag fejlett és mindenekelőtt kényelmes tér álljon rendelkezésre.

Tágasságának és intelligens megoldásainak köszönhetően az utastér igen kényelmes: tárolóhelyek, automata légkondicionáló berendezés, rádió kezelőszervek a kormánykeréken, valamint információs-, és szórakoztató központ áll rendelkezésére.

Kategória-első beltér a legnagyobb kényelemmel párosítva. Minden utazás egyedi, praktikus és tökéletes élmény, pont az Ön igényeinek megfelelően.

Technológia

Igazán tágas az Ön, utasai és a csomagok számára. Úgy tervezték, hogy minden beleférjen, amire csak szükség van, hiszen 520 literes csomagteret kapott a 4.5 méter hosszú autó.

Minden út egyszerűbbé válik az 5"-os HD érintőképernyős rádiónak köszönhetően, mely kérhető Európa térképes navigációs rendszerrel és DAB tunerrel is.

A különböző UConnect multimédia rendszerekkel folyamatosan kapcsolatban maradhat a külvilággal, hiszen Bluetooth, USB vagy AUX csatlakozással biztosítja hogy ismerőseit vagy kedvenc zenéit bármikor elérje.

Biztonság

Ideális technológiai felszereltség ergonomikus és intuitív kezelőgombokkal, hogy minden kezelőszerv egy karnyújtásnyira legyen, és soha ne kelljen levenned a szemed az útról. A Tipo Opening Edition Plus a kategóriájában legmagasabb szintű technológiai felszereltséget kínálja, hogy a vezetés könnyű, pihentető és kellemes élmény legyen számodra.

Tökéletes segítség parkoláshoz. A hátsó parkolószenzoroknak köszönhetően a Tipo Opening Editionnal minden manőver könnyű és biztonságos.

Bluetooth-os, kormányról vezérelt rádió. Nincs többé semmi zavaró tényező: könnyen és azonnal hallgathatod kedvenc zenéidet vagy a friss híreket.

Keressen minket és visszahívjuk!


Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Hogyan kereshetjük?

Mennyi Nyolc + 1?

Keresse munkatársainkat:

Angyal Anett

Információ
Tel.: +36 1 471-7030

Kalamár Norbert

Fiat és Fiat Professional márkavezető
Tel.: +36 1 471-7029

Jónás Viktor

Értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 471-7034

Rózsa László

Fiat és Fiat Professional értékesítési vezető
Tel.: +36 1 471-7031