Schiller Opel Az év Opel márkakereskedője Az év Opel márkaszervize

Schiller Opel Márkakereskedés és Márkaszerviz

MOVANO


1 DB RAKTÁRON!

  MEGNÉZEM!

ASTRA K


3 DB RAKTÁRON!

  MEGNÉZEM!

COMBO


3 DB RAKTÁRON!

  MEGNÉZEM!

MOKKA


1 DB RAKTÁRON!

  MEGNÉZEM!

ASTRA I


7 DB RAKTÁRON!

  MEGNÉZEM!

CORSA


8 DB RAKTÁRON!

  MEGNÉZEM!

ADAM


1 DB RAKTÁRON!

  MEGNÉZEM!

VIVARO


6 DB RAKTÁRON!

  MEGNÉZEM!

MERIVA


4 DB RAKTÁRON!

  MEGNÉZEM!
X

EGYEDI AJÁNLAT KÉRÉS

Adja meg adatait és munkatársunk visszahívja Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Kérjük, adja meg a nevét!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
Kérjük, adja meg a telefonszámát!
Mennyi öt meg nyolc?


Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatot.
  Adatvédelmi nyilatkozat
 

Az árak a készlet erejéig érvényesek. A Schiller Autóház Kft. fenntartja a jogot az árak és ajánlatok változtatására, illetve visszavonására. Az ajánlatban szereplő információk nem minősülnek teljes körű tájékoztatásnak, vagy üzleti ajánlatnak, céljuk a figyelem felkeltése. Konkrét árajánlatért és részletes tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedésünkhöz. A meghirdetett akciók egyéb kedvezményekkel nem vonhatók össze. Az akció visszavonásig érvényes. A feltüntetett modellek felszereltsége eltérhet az aktuális készleten lévő modellekétől. A fogyasztási és a CO2-kibocsátási adatok megtalálhatóak az opel.hu weboldalon. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. A képek illusztrációk.

Legfrissebb híreink

A Genfi Autószalon Opel standja

Az Opel a Genfi Autószalonon

Ma délelőtt nyitotta meg Dr. Karl-Thomas Neumann a 87. Genfi Autószalon (március 7-19.) Opel és Vauxhall standját. Az Opel Csoport elnök-vezérigazgatója körülbelül nemzetközi újságírók előtt beszélt az előző napon, Párizsban bejelentett szövetségről a PSA-Csoporttal. Ezt követően bemutatta a PSA-val már közösen kifejlesztett Opel Crossland X crossovert, majd sor került az Insignia második nemzedékének világpremierjére. Dr. Neumann és a designfőnök Mark Adams együtt leplezte le az ötajtós Grand Sport limuzint, illetve a tágas Insignia Sports Tourer kombit.

Bővebben...

Az Opel/Vauxhall a PSA Csoporthoz kerül

A mai napon a General Motors és a PSA Csoport bejelentette a megállapodást, amelynek keretein belül az Opel/Vauxhall márka, illetve a GM európai pénzügyi cége a PSA Csoporthoz kerülnek. Ezáltal a PSA a második legnagyobb autóipari vállalattá válik Európában, 17%-os piaci részesedéssel.

Bővebben...

Opel motor

Szentgotthárdon elkészült a 9 milliomodik Opel motor

Február kilencedikén délelőtt egy rövid szünetet tartott a szentgotthárdi gyár. A Flex üzem benzines szerelősoráról ugyanis ünnepélyes keretek között lejött a kilencmilliomodik Opel motor, egy 1,5 literes turbó benzines, amely a hamarosan a piacra kerülő új Opel Insigniában fog majd bemutatkozni.

Bővebben...

Új Opel Crossland

A stílusos és laza új Opel Crossland X

Kívülről zömök és kompakt, belül tágas és variálható, kétszínű fényezéssel és laza SUV-külsővel: ez a teljesen új Opel Crossland X, egy valamennyi részletében izgalmas crossover (Crossover Utility Vehicle). A Crossland X az Opel-család második X betűs tagja. A sportos Mokka X után szintén a B-szegmensben lép színre a Crossland X, majd az év folyamán követi a nagyobb, kompakt kategóriájú (C-szegmens) Grandland X. Az Opel így rögtön két olyan újdonsággal jelenik meg 2017-ben, amelyek két külön világból hozzák össze a legjobbat: a SUV pimaszul vagány designját és gyakorlati előnyeit egyesítik az urbánus életstílussal. A Crossland X február 1-jén Berlinben, az Opel nagyszabású rendezvényén ünnepli premierjét.

Bővebben...

Opel magyarországi gyára Szentgotthárdon

Rekord év a szentgotthárdi Opel motorgyárban

Szentgotthárd rekord évet zárt 2016-ban, közel 630 ezer motor készült az Opel magyarországi gyárában, ami 23 százalékkal több, mint eddig bármikor (érdekesség: tavalyig 1999-ben és 2015-ben gyártotta szinte darabra megegyezően a legtöbb motort Szentgotthárd - mindkét esztendőben ez a szám 511.800 körül volt). A tavalyi volumen meghatározó része, több, mint 470 ezer motor a legkorszerűbb technológiát felvonultató Flex gyárból került ki, de a régebbi, úgynevezett Family 1 üzemben is közel 158 ezer motor készült. Az Opel Szentgotthárd üzeméből kerül ki valamennyi Astra motor, és minden más Opel személyautóba is készülnek motorok a gyárban. Ennek megfelelően nagyon sokféle motorváltozatot állítanak elő: a Flex üzemben például 38 motorvariáns jön le a sorokról.

Bővebben...

Opel Insignia Grand Sport

Új Opel Insignia: könnyebb, élénkebb, dinamikusabb

Mindent beleadott az Opel az Insignia Grand Sportba, ami dinamikussá és élénkké tesz egy középkategóriájú limuzint! Elődjéhez képest 175 kilogrammot elérően lett könnyebb az új konstrukció, és ez jó hatással volt mind a vezethetőségére, mind a dinamikájára.

Bővebben...

Kovács Ágnes úszó Opel Mokka X autója

Kovács Ági olimpiai bajnok Mokka X-re váltott

Kovács Ágnes ma autót váltott, Opelből Opelbe, Mokkából Mokkába ült, de ez már az új Mokka X. Úszó olimpiai és világbajnokunk másfél éve lett az Opel márkanagykövete és egyben az Mokkával versenyző Opel Dakar Team tiszteletbeli tagja.

Bővebben...

Opel Grandland X kompakt crossover

Opel Grandland X: új kompakt crossover

Az Opel Grandland X olyan, mintha az Opel Crossland X nagyobb testvére lenne. Mindkét teljesen új crossover-modell (CUV) 2017-ben indul, egy SUV lazaságát egyesítve jó adag menetdinamikával. Ellenállhatatlan terepes vonzerejével, magas üléshelyzetével, jó körkilátásával, a könnyű be-és kiszállással, valamint nagyvonalú helykínálatával a Grandland X remekül illik napjaink aktív életstílusához. Stílusa ügyesen egyesíti a robusztusságot az eleganciával, utastér-koncepciója pedig a bőven mért komfortot a célszerűséggel. A Grandland X tovább bővíti az Opel eddig is átfogó kínálatát a különösen népszerű kompakt osztályban, hiszen a sikeres Astra – 2016 Év Autója – és a nemrégiben bemutatott hétüléses Zafira mellé sorakozik fel.

Bővebben...

Opel Zafira

Az új Opel crossover neve: Crossland X

X mint eXtra: a MOKKA X az Opel szubkompakt SUV-modellje, amely Európa-szerte több mint 600 ezer vevőre talált, 2017 elején pedig a B-szegmensben hoz ki egy új crossovert (CUV) a villámos márka – ez lesz az Opel Crossland X. A legfrissebb trendeknek megfelelően sportos, ugyanakkor tágas CUV lesz az újdonság. Ezt már az új, egyéni, érdekes és izgalmas elnevezés is sejteti.

Bővebben...

Opel

A fejlesztés befejezésénél tart az új Opel Insignia Grand Sport

Már a fejlesztés befejező stádiumánál tart az új Opel Insignia Grand Sport! Álcázása elrejti ugyan az Opel következő generációs zászlóshajójának eleganciáját a túlságosan kíváncsiskodó pillantásoktól – de azért világosan felismerhető az ötajtós limuzin valódi nagysága.

Bővebben...

Schiller Opel

Megérkezett az Opel Onstar

Megérkezett az Opel OnStar, az autózást kellemesebbé, de mindenekelőtt biztonságosabbá tevő személyes online- és szolgáltatási asszisztens! A regisztrálástól számított első tizenkét hónapban ingyenesen, teljes szolgáltatási portfóliójával lesz elérhető az OnStar.

Bővebben...

Opel Márkaszerviz Budapest

Az Opel Ampera-e Párizsban ünnepli világpremierjét

A következő párizsi "Mondial de l'Automobile" alkalmával az Opel forradalmasítja az elektromobilitást. Az új Opel Ampera-e október 1. és 16. között ünnepli világpremierjét (5-2-es csarnok, 501-es stand) – egy villanyautó, amely minden tekintetben felvillanyoz!

Bővebben...

Toyota Prius

32 szállítójárművet vásárolt a büntetés-végrehajtás

Tasnádi László, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára és Csóti András bv. altábornagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka 2016. június 8-án adta át a 32 darab új fogvatartotti szállítójárművet, melyet a Schiller Opel biztosított a büntetés-végrehajtás számára. Fotó: Tóth Viktor/BvOP

Bővebben...

Opel Kereskedés

Őszre érkezik az új Zafira

Szeptemberben érkezik Magyarországra frissen rajzolt karosszériával, elegáns utastérrel valamint minden eddiginél szélesebb motorkínálattal az új Zafira.

Bővebben...

Toyota Verso

Opel törpékkel bővül az Irmscher kínálata

Az Irmscher Tuning, idén két kis Opelen is dolgozik. Az egyik a hetvenes évek rali versenyeit idézi mivel a tuningcég és az Opel kapcsolata jó négy évtizedre nyúlik vissza.

Bővebben...

Opel motorsport

TCR – Sic itur ad ASTRA

A 86. Genfi Autószalonon az Opel megmutatja magabiztosságát, rajongását és elképzelését a jövő sportkocsijáról. Az Opel GT Conceptet, a legendás Experimental GT közvetlen leszármazottját már bemutattuk olvasóinknak, most legyen szó az Év autója díjas Astra TCR változatáról.

Bővebben...

Opel Kadett 1985-ben az év autója

Év autója nyertes Opelek

Az „Év Autója” díjat 1964 óta adják ki Európában. Az Opel legutóbb 2009-ben az Insigniával, illetve 2015-ben az Amperával szerezte meg ezt a címet, de érdemes megemlékezni az Omega valamint a kis Kadett győzelméről is.

Bővebben...

az év autója: új Opel Astra

Az Opel Astra az év autója!

A hétfő délután Genfben kihirdetett eredmény szerint 309 ponttal az Opel Astra nyerte az európai Éva Autója díjat a 294 pontot elért Volvo XC90, valamint a 202 pontos Mazda MX-5 előtt.

Bővebben...