Legfrissebb híreink

Rajtra kész az Opel Mokka és Insignia új generációs dízelmotorja

Suttogóan halk, bőséges teljesítményt és nyomatékot fejt ki, takarékosan fogyaszt és csekély az emissziója – ilyen az Opel Mokka és Insignia új generációs dízelmotorja. A két sikermodell éppen az év elejétől rendelhető meg a csúcstechnikájú négyhengeressel. Örömautózásról a 100 kW/136 LE teljesítményű 1.6 CDTI gondoskodik a Mokkában, míg az Insigniában az új kétliteres turbóv, amely 125 kW/170 LE kifejtésére képes. A bársonyos simasággal járó motorok további fontos lépésnek számítanak az Opel hajtómű-offenzívájában, élen járva hatékonyság és környezetkímélet terén. Kipufogógáz-adataik már most teljesítik a csak szeptembertől kötelező Euro 6-os normát, így olyan tiszta üzeműek, mint egy összehasonlítható benzines.

Bővebben...

Környezetkímélő új Opel Corsa, mindössze 82 g/km CO2-vel

Az új Opel Corsa nemcsak szemrevaló, hanem takarékos is: a széria Start/Stoppal, fékenergia-visszanyeréssel és kis gördülési ellenállású gumiabroncsokkal kiegészített, 70 kW/95 LE teljesítményű 1.3 CDTI ecoFLEX, az új Easytronic-3.0 váltóművel együtt, 82 gramm per kilométerre szorítja le a CO2-kibocsátást. A kombinált ciklus szerint mért fogyasztás 3,1 liter, ezzel jelenleg a Corsa a legtakarékosabb a kapható Opel modellek közül és a legtakarékosabb dízel a piacon.

„Különösen ártudatos vásárlóknak, akik nem szeretnének lemondani az automata kényelméről, remek lehetőség az új Corsa“, mondta Peter Christian Küspert, az Opel értékesítési vezetője. „Ez a szerény igényű dízel a hatékonyság óriásává teszi a kicskocsit, amely éppúgy alkalmas hosszú túrákra, mint városi közlekedésre.“

Bővebben...

Új Opel Corsa OPC: az ötödik generáció

„Zöld pokol” a Nürburgring versenypályán vagy nagyvárosi utcadzsungel – az új Opel Corsa OPC mindenütt otthon van! Az új Corsa-generáció leggyorsabb tagja megalkuvás nélkül ötvözi az extrém spotosságot kiváló mindennapi használhatósággal. A kereken négy méteres kis erőmű húzós turbómotorja éppoly felvillanyozó, mint agilis viselkedése és sportos formája, de mindez korántsem csorbítja a Corsa közismerten nagyvonalú helykínálatát és jó komfortját. Világpremierje március elején lesz, a Genfi Autószalonon.

Bővebben...

Opel OnStar, KARL, Corsa OPC: termékoffenzíva új dimenzióban

Még több információval, szolgáltatással és járműbiztonsággal egyengeti az Opel a jövő útját: a Genfi Autószalonon (március 5-15.) – egy évvel az éppen ugyanitt tett bejelentést követően – mutatja be nagy teljesítményű, sorozatgyártásra érett OnStar kínálatát. Németországban már nyár végétől, Magyarországon 2016-ban valamennyi személyautó-típusában megjelenik az új, teljes körű, gondtalanul használható megoldás, nagy sebességű mobilkapcsolattal és számos szolgáltatással. Két világpremier is jelzi az Opel-termékoffenzíva új dimenzióját: az ötajtós KARL a nagy helykínálat és a kompakt külső méretek kedvező arányával lép színre, mint az árra odafigyelő, a mindennapi alkalmasságot, a komfortot, a kis fogyasztást és a modern technikát kombinálni akaró vevő kocsija.

Bővebben...

Opel hajtómű-offenzíva: minden idők legjobb dízelportfóliója

Teljes lendületben van az Opel termékoffenzívája, 27 új modell és 17 új motor kerül piacra 2014 és 2018 között. Teljes mértékben modernizálják minden egyes típuscsalád dízelmotorjait. Ma az Opelé minden idők legkorszerűbb dízelmotor-portfóliója. Az új 2.0 CDTI megjelenésével 2015 első felétől egy új generációs suttogó dízel három lökettérfogat-kategóriája áll rendelkezésre a Corsától az Insigniáig.

Bővebben...

Schiller Opel

Márkakereskedés, márkaszerviz
1138 Budapest, Váci út 113.

E-mail:
Szalon:
info@schiller.hu
Szerviz:
szerviz.informacio@schiller.hu

Tel.: 06 1 452-11-00, 06 1 452-11-01
Fax: 06 1 452-11-34

Opel szervizünk már két telephelyen Budapesten!

Márkaszerviz
1142 Budapest, Tengerszem u. 59/A. (M3 bevezető)

Tel.: 06 1 471-70-30

Nyitva tartás

Szalon nyitva tartás:
H.-P.: 8.00 - 18.00
Szombat: 9.00 - 13.00

Szerviz nyitva tartás:
H.-P.: 7.30 - 16.30

Munkafelvétel:
H.-P.: 7.00 - 18.00

Alkatrész raktár nyitva tartás:
H.-P.: 7.30 - 17.00

Pénztár nyitva tartás:
H.-P.: 8.00 - 17.30